Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Nema LypY
Nabijacz postów
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 7/7 Skąd: sa maniaki mlvl'e || Bielsk Podlaski xDD
|
Wysłany: Nie 19:03, 12 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
Wiec pewnego niedzielnego ranka wstalem o 12 zjadlem pozywne sniadanie. Okolo 13 zasiadlem przed komputeram odpalilem windowsa xp wszystko ladnie sie zalogowalo. mama kazala do nauki wiec zasiadlem. Doszla godzina 16...probowalem sie zalogowac. nieszlo. przyszla godzina 17 tez nieszlo. przyszla 18 tez qrwa nieszlo. cos nie tak jest. zacny Dj dandalf & Dj lypa zaczeli nawajac kawalkami po icha ambicji. bedzie dym...Ja czuli Dj lypa i Dj Dandalf czatowialismy w dziale krytka opiadalismy jaka jest multimiedia.Doszlo do tego ze jutro w poniedzialek..... idzimey bardzo niegrzecznie pogadac z panami agentami od multimedi i bardzo niegrzecznie im wyjasnic oco nam chodzi. wezniemy ze soba pare apteczek, zasobnik mlodego terrorysty i pkera. trzeba bedzie uwazac na h lvlowcow ktozy........bardzo sie na nas wkurzyli bo odkrylismy co oni wyprawiaja. Jeden rzucil sie na Dj lypa ale Dj dandalf uhna mnie i walna w nie spam z ue i rozgi a ja ....wykozystujac chwile nieuwagi napierdzielam ze swoich zaczarowanych kawalkow drewna, uzywajac swojej elfickiej mocy puscilem strzalke smierci- "exevo mas vis" wtedy h lvl doczepil sie do mnie a DJ Dandalf zaczol częstować go wiązanką sd i ue..........2 padlo z multimedi myslelismy ze padli ale nie NIE patrzymy co to ojeju :O <Szok> jeszcze 2 zostalo a oni czaruja na nas straszne potwory silniejsze od nich wszyscy w szoku jeden z naszczych pker pada ONIE co to bedzie....You se Sir Legolas. He was killed by agent.
o nie! lypa i ja- dandi wqzylismy sie. ta zniewaga deda wymaga. sprezylismy sie. rozdzililismy sie kazdy pobiegl w 2 strone aby meic wieksze szanse. umowilismy sie w domu w latajacym miescie. tam powinnis,y bys bespeczni. dom ma zapasowe wyjscie da sie uciec, a w szafie sa zapasy fooda na 2 lata.....ale niestety kibel by Kyrwa zepsuty z poprzedniej biby Dj-a danda -.-. Obyslamy plan jak ich tu zalatwic i nagale olsniewa nas. nagle jeden z naszych ewolulowal i Dj Dandalf przepieminl sie z palladyna w Super lesbijskiego royal palladyna ja zas musialem poczkeac na odpowiedni moment wystraczylo tylko trafic z jedengo z tycg agentow. Nadeszla 20godzina krotki odpaczynek siedze mysle Dj dandalf oglada hhr. SLysze Bom BOM BOM SWIST AAAAAAAAA... co teraz? wlamanie do domku- mortiis przyszedl na bibe - spoznil sieo 1 dzien. uzywajac swej nadprzydzonych moczy dal roobin hoodom nowyczar- exori erex i dal mozliwosc lypie aby awansowal z sorcera na super master gejsza sorcerera. teraz jestesmy gotowi na walke. uzywajac opcji "alana sio" wymykamy sie z domu. biegniemy do fontanny w ktorej jest ukryte wejscie na cyclopiles. biegniemy ile sil w nogach do groty. schodimy na ostatni poziom. slychac odglosy gonaicych nas pkrow. spotykamy an dole ots kinga. z wielkim poswiceniem zabiajmy go i lecimy dalej. spotykamy znajomych z pickami( kilof) kopiemy- to jedyna droga ucieczki....... tp nas do pokoju z otsem. co teraz bedzie?............... Jestesmy przygotowani na walke z 2 agentami i ich potworami wabiacych sie "sledzie" (Eh?). Ja wale z nowego czaru spam dandalf tez patrzymy dym kurz aaa jebie UuuUU (jebane slezdie -.-) O nIe Co?????????? NIEEEE patrze jestem ranny mam reda (okres miesiaczki byl tydzien temu wtf?) sledz mnie dobija dandalf zostal sam. Ale nie podaje sie daje msg do niego ze przybede z odsiecza.Biore swoich kompanow i wpadamy....dandalf na redzie lata jak glupi probuje uciec szalonym sledziom. wie ze jego czopasny friend przyjdzie w pore. agend ma yellow dandalf sie uha ile ma sil w palcach. a tu nagle. BUH wbiega lypa z Devilem, Atyllahunem . Inzanem , Mikasem Alear+ on. Dandalf cieszy sie z tego widoku wreszcie moze odethnac. kumple go uhaja a potem bija sledzie......Mikas uha dandalfa. Atyllahun krzyczky CHODZCIE NA MNIE PICZE atyll uh pod dupe uha sie dandalf, lypa, inzane wala ile w sil maja red hp tryska krew ciagle (znowu ta miesiaczka) na wszystki boki ale co to w skrzyni jest jakis helm oO. Nagle wszyscy otrzymuja ten helm i ale co to jestesmy silniejsi MUHAHAHAHAHAHA. Teraz agenci i sledzie nie maja szanss....
Post został pochwalony 0 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Dandalf
Pogromca stworów
Ostrzeżeń: 0/7 Skąd: Sie Biorą NooOooby?
|
Wysłany: Nie 19:06, 12 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
Wiec pewnego niedzielnego ranka wstalem o 12 zjadlem pozywne sniadanie. Okolo 13 zasiadlem przed komputeram odpalilem windowsa xp wszystko ladnie sie zalogowalo. mama kazala do nauki wiec zasiadlem. Doszla godzina 16...probowalem sie zalogowac. nieszlo. przyszla godzina 17 tez nieszlo. przyszla 18 tez qrwa nieszlo. cos nie tak jest. zacny Dj dandalf & Dj lypa zaczeli nawajac kawalkami po icha ambicji. bedzie dym...Ja czuli Dj lypa i Dj Dandalf czatowialismy w dziale krytka opiadalismy jaka jest multimiedia.Doszlo do tego ze jutro w poniedzialek..... idzimey bardzo niegrzecznie pogadac z panami agentami od multimedi i bardzo niegrzecznie im wyjasnic oco nam chodzi. wezniemy ze soba pare apteczek, zasobnik mlodego terrorysty i pkera. trzeba bedzie uwazac na h lvlowcow ktozy........bardzo sie na nas wkurzyli bo odkrylismy co oni wyprawiaja. Jeden rzucil sie na Dj lypa ale Dj dandalf uhna mnie i walna w nie spam z ue i rozgi a ja ....wykozystujac chwile nieuwagi napierdzielam ze swoich zaczarowanych kawalkow drewna, uzywajac swojej elfickiej mocy puscilem strzalke smierci- "exevo mas vis" wtedy h lvl doczepil sie do mnie a DJ Dandalf zaczol częstować go wiązanką sd i ue..........2 padlo z multimedi myslelismy ze padli ale nie NIE patrzymy co to ojeju :O <Szok> jeszcze 2 zostalo a oni czaruja na nas straszne potwory silniejsze od nich wszyscy w szoku jeden z naszczych pker pada ONIE co to bedzie....You se Sir Legolas. He was killed by agent.
o nie! lypa i ja- dandi wqzylismy sie. ta zniewaga deda wymaga. sprezylismy sie. rozdzililismy sie kazdy pobiegl w 2 strone aby meic wieksze szanse. umowilismy sie w domu w latajacym miescie. tam powinnis,y bys bespeczni. dom ma zapasowe wyjscie da sie uciec, a w szafie sa zapasy fooda na 2 lata.....ale niestety kibel by Kyrwa zepsuty z poprzedniej biby Dj-a danda -.-. Obyslamy plan jak ich tu zalatwic i nagale olsniewa nas. nagle jeden z naszych ewolulowal i Dj Dandalf przepieminl sie z palladyna w Super lesbijskiego royal palladyna ja zas musialem poczkeac na odpowiedni moment wystraczylo tylko trafic z jedengo z tycg agentow. Nadeszla 20godzina krotki odpaczynek siedze mysle Dj dandalf oglada hhr. SLysze Bom BOM BOM SWIST AAAAAAAAA... co teraz? wlamanie do domku- mortiis przyszedl na bibe - spoznil sieo 1 dzien. uzywajac swej nadprzydzonych moczy dal roobin hoodom nowyczar- exori erex i dal mozliwosc lypie aby awansowal z sorcera na super master gejsza sorcerera. teraz jestesmy gotowi na walke. uzywajac opcji "alana sio" wymykamy sie z domu. biegniemy do fontanny w ktorej jest ukryte wejscie na cyclopiles. biegniemy ile sil w nogach do groty. schodimy na ostatni poziom. slychac odglosy gonaicych nas pkrow. spotykamy an dole ots kinga. z wielkim poswiceniem zabiajmy go i lecimy dalej. spotykamy znajomych z pickami( kilof) kopiemy- to jedyna droga ucieczki....... tp nas do pokoju z otsem. co teraz bedzie?............... Jestesmy przygotowani na walke z 2 agentami i ich potworami wabiacych sie "sledzie" (Eh?). Ja wale z nowego czaru spam dandalf tez patrzymy dym kurz aaa jebie UuuUU (jebane slezdie -.-) O nIe Co?????????? NIEEEE patrze jestem ranny mam reda (okres miesiaczki byl tydzien temu wtf?) sledz mnie dobija dandalf zostal sam. Ale nie podaje sie daje msg do niego ze przybede z odsiecza.Biore swoich kompanow i wpadamy....dandalf na redzie lata jak glupi probuje uciec szalonym sledziom. wie ze jego czopasny friend przyjdzie w pore. agend ma yellow dandalf sie uha ile ma sil w palcach. a tu nagle. BUH wbiega lypa z Devilem, Atyllahunem . Inzanem , Mikasem Alear+ on. Dandalf cieszy sie z tego widoku wreszcie moze odethnac. kumple go uhaja a potem bija sledzie......Mikas uha dandalfa. Atyllahun krzyczky CHODZCIE NA MNIE PICZE atyll uh pod dupe uha sie dandalf, lypa, inzane wala ile w sil maja red hp tryska krew ciagle (znowu ta miesiaczka) na wszystki boki ale co to w skrzyni jest jakis helm oO. Nagle wszyscy otrzymuja ten helm i ale co to jestesmy silniejsi MUHAHAHAHAHAHA. Teraz agenci i sledzie nie maja szanss.... wszyscy w nowych blyszcacych helmach docieramy do glownego depo. stajemy na lawece z uniesionymi glowami. mozemy sie poszczycic naszymi czynami. Przyjaciele do końca..... OLD SQAD ROX!!!
KONIEC
w kinach od 23 pazdziernika
|
|
Powrót do góry |
|
|
Hexellion
Nowy
Ostrzeżeń: 0/7
|
Wysłany: Nie 19:07, 12 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
Niezły hardcore.. jedziecie dalej..
Piszecie to "na żywca"? o.O
fu*k.. sekundy.. wbiłbym się między odcinki..
Spoko opowiadanie, ale nie fajnie sie je czyta.. w sumie (jeśli komuś by się chciało), pierwszy kawałek każecie czytalnikowi czytać.. 14 razy.. xP
@down ^^ jednym słowem.. GyZy..
Ostatnio zmieniony przez Hexellion dnia Nie 19:13, 12 Lis 2006, w całości zmieniany 2 razy
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dandalf
Pogromca stworów
|
Wysłany: Nie 19:08, 12 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
tak xD to sa nasze wspomnienia
mod zzrob jako przyklejony plx xD
Ostatnio zmieniony przez Dandalf dnia Nie 19:12, 12 Lis 2006, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Powrót do góry |
|
|
Nema LypY
Nabijacz postów
|
Wysłany: Nie 19:10, 12 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
Muhehehe mysle ze wam sie spodoba :> komentowac teraz mozecie
|
|
Powrót do góry |
|
|
Skwarka
Łowca postów
Ostrzeżeń: 3/7 Skąd: są maniaki mlvl'a || Bielsk Podlaski xDD
|
Wysłany: Nie 19:14, 12 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
No mi sie podoba
Czy mi sie zdaje czy to opisuje Quest na DSH ?? ?? A moze jakis inny, niewiem ;p
|
|
Powrót do góry |
|
|
Nema LypY
Nabijacz postów
|
Wysłany: Nie 19:15, 12 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
@up
na koncu taa
|
|
Powrót do góry |
|
|
Skwarka
Łowca postów
Ostrzeżeń: 3/7 Skąd: są maniaki mlvl'a || Bielsk Podlaski xDD
|
Wysłany: Nie 19:16, 12 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
A propo multimedii, zrobili juz coś czy nadal hujnia z grzybnią ??
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dandalf
Pogromca stworów
|
Wysłany: Nie 19:16, 12 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
od multimedi do dsh xDtroche wspomnien troche dodatkow ogolnie mi sie podoba a wam ? xD
|
|
Powrót do góry |
|
|
Nema LypY
Nabijacz postów
|
|
Powrót do góry |
|
|
DeV
Odwiedzający
Ostrzeżeń: 0/7
|
Wysłany: Nie 19:20, 12 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
NIE ZAPOMNE WAS NIGDY !!!! =DD
HaiL oLD SquaD !!!
Pozdro:
Dandi
Nema Lypy
Athh
Inz
i wiele wiele innych
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dandalf
Pogromca stworów
|
Wysłany: Nie 19:22, 12 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
OLD SQUAD ROOOOOOOX
|
|
Powrót do góry |
|
|
Satura
Notoryczny miotacz postami
Ostrzeżeń: 3/7 Skąd: Toruń
|
Wysłany: Nie 19:26, 12 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
Dobra już dobra, nie szalejcie z tym
Pokasowałem wasze poprzednie posty aby nie było, że spamujecie...inaczej byłbym zmuszony dać warna
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dandalf
Pogromca stworów
|
Wysłany: Nie 19:32, 12 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
szkoda niewiedza jak powstala nasza opowiesc ale dupa xD
|
|
Powrót do góry |
|
|
Angel Death
Ostrzeżeń: 6/7 Skąd: z Zadupia =)
|
Wysłany: Pon 14:48, 13 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
Lol zajebiste xD.
Mi się podoba !@!@! =D
Długo to pisaliscie? =D
|
|
Powrót do góry |
|
|
Szczuro
Ostrzeżeń: 7/7 Skąd: Mnie się pytasz??!! :D
|
Wysłany: Pon 15:28, 13 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
Buhahaha niezły kawałek pisarstwa.... Dajecie dalej wkońcu ludzie muszą czytać niee.??!! ^.^ Ile bilety do kin będą kosztować, bo musze iść szybko wykupić!! Mogę póżniej nie dostać, bo się pewnie skończą =P
|
|
Powrót do góry |
|
|
Nema LypY
Nabijacz postów
|
Wysłany: Pon 16:33, 13 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
Angel my pisalismy baardzo dlugo bodajze xDDD z Dandem na zmiane raz ja raz on xDD hehe
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dandalf
Pogromca stworów
|
Wysłany: Pon 16:39, 13 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
pisalismy 45 minuy xD ludzie dajcie dalej!
|
|
Powrót do góry |
|
|
Angel Death
Ostrzeżeń: 6/7 Skąd: z Zadupia =)
|
Wysłany: Pon 18:29, 13 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
Wiem Wiem !@!@! Wydajcie kryminał pt." Multimedia oslepia!"
Dajcie trochę fikcji ale chu** to się uda !@!@! Wiecie ja wasz "menago" wiec jakieś 99 % zysku dla mnie!@! Mowie wam to się sprzeda!
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dandalf
Pogromca stworów
|
Wysłany: Wto 10:34, 21 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
kometujcie ^^
|
|
Powrót do góry |
|
|
Luko the Master
Nabijacz postów
Ostrzeżeń: 3/7 Skąd: Bielsko-Biała
|
Wysłany: Wto 10:47, 21 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
Ciekawe te wasze wspomnienia:) Nieźle opisane. Czekam na premiere w kinach xD
|
|
Powrót do góry |
|
|
L4
Stały bywalec
Ostrzeżeń: 1/7 Skąd: Z Sosnowca :D
|
Wysłany: Wto 12:05, 21 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
No Niech ktos napsize ciag dalszy bo warto czytac
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dandalf
Pogromca stworów
|
Wysłany: Śro 14:37, 22 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
bedzie nowa historyjka
|
|
Powrót do góry |
|
|
Super Knight ll
Stały bywalec
Ostrzeżeń: 7/7 Skąd: Z daleka XD
|
Wysłany: Śro 16:06, 22 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
Dobra już dobra, nie szalejcie z tym
Pokasowałem wasze poprzednie posty aby nie było, że spamujecie...inaczej byłbym zmuszony dać warna
Powrót do góry |
|
|
Wojasz zawodowiec
Stały bywalec
Ostrzeżeń: 2/7 Skąd: Gdańsk
|
Wysłany: Śro 16:56, 22 Lis 2006 Temat postu: |
|
|
nawaliles pelno tekstu. komu chce sie to czytac? xD
|
|
Powrót do góry |
|
|
Dandalf
Pogromca stworów
|
Wysłany: Wto 18:15, 27 Mar 2007 Temat postu: |
|
|
Dziś przeglądałem wypowiedzi i znalazłem ten temacik..... pamiętam jak lypa(staxar) i ja to pisaliśmy.... heh zajawka ;p zachęcam do przeczytania
|
|
Powrót do góry |
|
|
Mr Olo
Odwiedzający
Ostrzeżeń: 2/7 Skąd: Z kompa
|
Wysłany: Pią 22:04, 06 Kwi 2007 Temat postu: |
|
|
po 1 niechce mi się czytać
po 2 chciało się pisać?
po 3 niewiem poco to pisze
po 4 niewiem czy wogule to ktoś czytał
|
|
Powrót do góry |
|
|
Repte
Pogromca stworów
Ostrzeżeń: 2/7 Skąd: z Obligacji
|
Wysłany: Sob 6:38, 07 Kwi 2007 Temat postu: |
|
|
Tak, OLD SQUAD ROX!
Napisaliście się trochę, ale się opłacało, wyszło Wam bardzo fajne opowiadanko. Chciałem poprawić - pisze się Mikas Aller
|
|
Powrót do góry |
|
|
DEKI
Nowy
Ostrzeżeń: 0/7 Skąd: ByDgOsZcZ
|
Wysłany: Nie 16:43, 08 Kwi 2007 Temat postu: |